INFOSKRIV APRIL 2018

Vi har i den senere tid opplevd dramatiske hendelser i sameie,

TAKRAS.

I den forbindelse satt vi i gang strakstiltak og fikk hjelp fra et firma for å få ned farlig is og snø fra takene ved inngangspartiene. Heldigvis har det ikke kommet noen til skade, selv om det ikke var langt unna. Har fått en takstmann fra forsikringselskap til å se over alt av skader og de sier at forsikringen vår dekker de skader som har oppstått.

De sier også noe om hvis det skjer igjen, må det sikres bedre for å få dekket nye skader.

Vi har tatt kontakt med Trysilhus, de svarer at bygningene er godkjent for 35graders tak og våre tak er 30. De har med andre ord ikke tenkt ansvar i denne sammenheng. Vi har tatt kontakt med forskjellige instanser for å se om de har full dekning for sine utsagn.

Styret følger denne sak nøye og jobber kontinuerlig med dette.

Vi har også en sak gående om varmepumper, vi følger opp dette.

STYRET