Status klage på ny eiendomsskatt.

Sameiet har mottatt svar på klagen vi sendte i vår, og det er berammet et møte med saksbehandler i kommunen torsdag 22. oktober.

I innkallingsbrevet skriver kommunen:                                                                                        «Vi har gjennomgått klagene i Sagbruksveien og sett på oppsett ved bruk av eierbrøk og vi vil nå bruke en annen metode for å beregne og sette opp eiendomsskatten for dere». Videre skriver saksbehandleren i en mail: «Det er særlig oversikt over garasjeplass, bod og innredet/uinnredet loft som er det vi ikke har en god oversikt på i deres sameie, og som er viktige for at vi skal kunne få satt rettferdige takster for akkurat deres sameie».

Styret skal sette opp en oversikt over arealet i leilighetene, boder og garasjeplasser i forkant av møtet. Hva dette vil innebære i praksis er styret foreløpig usikker på, men saken oppdateres etter møtet den 22. ds.

Sett i lys av at det ser ut som man nå ønsker å differensiere på innredet/uinnredet loft i beregningsunderlaget, ber vi om at de som IKKE har innredet loft gir beskjed ved å sende en mail om dette til ole.petter.busengdal@ebnett.no innen 19. oktober kl. 24.00