Referat fra Styremøte 7. September 2020

Oppmøte: Solfrid, Lene, Terje, Tor, Ove, Stig og Silje

 • Altiboks tilbud
  Fellesavtalen som vi har i dag er en eldre tv-løsning som skal innen 1. Januar 2021 fases ut, styret har dermed fått nye ulike tilbud som må gjennomgås. Styret var enige om at det beste alternativet er å gå for det billigste tilbudet. For de beboerene som ønsker en større pakke kan da enkelt oppgradere til dette, det skal undersøkes litt i forhold til dette, og vil da bli tatt opp på neste årsmøte til beboerene.
 • Maling av resterende hus
  Hus 8, 9, 10, 11, 12 er husene som står igjen å få malt. Styret har blitt enige om at vi er fornøyd med jobben som ble gjort tidligere, og aksepterer dermed tilbudet vi har fått, dette var også det billigste alternativet av tilbudene som styret har gått igjennom. Malingen er planlagt å starte til våren 2021.
 • Dugnad 22. September 2020
  Det er blitt bestemt at det skal være dugnad tirsdag 22. september, fra kl 16. Det ble tatt opp ulike oppgaver som trengs å gjøres. Skriv med nærmere info kommer ut til beboere i løpet av kort tid.
 • Andre saker
  Det skal leies lift, for å få tømt takrennene i hus 6 og 7 for disse er blitt tette.
  Bevegelses sensorene i garasjene er ikke helt optimale, noen av dem er litt trege, en kan gå ganske langt inn i garasjen før det blir lys. Dette skal styret se nærmere på, og få fikset.

  Mvh Styret